Aanbod

Hondenvoer kopen? 

Hondenvoer speelt een essentiële rol in het leven van onze harige vrienden. Het voorziet hen niet alleen van de nodige voedingsstoffen om gezond en energiek te blijven, maar het is ook een bron van plezier en genot voor hen. Of het nu gaat om knapperige brokjes, sappige blikjes of zelfs smakelijke zelfgemaakte maaltijden, honden hebben altijd iets om naar uit te kijken.

De voordelen van hondenvoer

  • Volledige en evenwichtige voeding: Hondenvoer biedt een complete en uitgebalanceerde voeding die alle essentiële voedingsstoffen bevat die een hond nodig heeft om gezond te blijven.
  • Gemak en consistentie: Hondenvoer biedt gemak en consistentie in de voeding van je hond. Het maakt het gemakkelijk om de maaltijden van je hond te plannen en te portioneren, en het zorgt ervoor dat je hond altijd de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, zonder dat je zelf alle ingrediënten hoeft samen te stellen.
  • Speciale formules voor specifieke behoeften: Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende formules die zijn afgestemd op specifieke behoeften van honden, zoals gewichtsbeheersing, gevoelige spijsvertering, gezonde gewrichten of allergieën. 
  • Bonusvoordeel: Hondenvoer kan ook helpen bij de mondgezondheid van je hond. Sommige voedingsmiddelen zijn speciaal ontworpen om tandplak en tandsteen te verminderen, wat kan bijdragen aan gezonde tanden en tandvlees.

Neem een kijkje in onze winkel

In onze webshop kun je gemakkelijk jouw bestelling plaatsen.

Weetjes over honden

Wat is het oudste hondenras ter wereld?

Het oudste hondenras ter wereld is waarschijnlijk de Saluki, ook wel bekend als de Perzische windhond. Dit ras wordt al meer dan 4.000 jaar gefokt en er zijn zelfs afbeeldingen van Saluki-achtige honden gevonden in oude Egyptische graven.

Wat is het kleinste hondenras ter wereld?

Het kleinste hondenras ter wereld is de Chihuahua. Deze kleine hondjes wegen vaak niet meer dan 2-3 kilogram en hebben een kenmerkend karakter en levendige persoonlijkheid.

Welke hond heeft het hoogste energieniveau?

Border Collies staan bekend als een van de meest energieke hondenrassen. Ze zijn van nature actief en hebben veel beweging en mentale stimulatie nodig om tevreden en gezond te blijven.

Wat is het grootste hondenras ter wereld?

Het grootste hondenras ter wereld is de Ierse Wolfshond. Deze imposante honden kunnen een schofthoogte bereiken van meer dan 80 centimeter en wegen gemiddeld tussen de 55 en 77 kilogram. Ondanks hun grote formaat staan ze bekend om hun vriendelijke en zachtaardige karakter.